lørdag 22. januar 2011

Prosjekter

Jeg er ikke før ferdig med ett babyteppe før jeg starter på et nytt. Denne gang i hvit Nepal, pinne 3 - og jeg har lagt opp 133 masker. Der strikker jeg helt enkelt 3 rett og 1 vrang, og avslutter med 1 rett. Dette er "mønsteret" til "kopptuå" som Morgrethe har i butikken sin. Enkelt og greit. Kommer til å hekle en picot-kant rundt for å pynte opp litt. Foreløpig litt usikker på om jeg velger hvit som teppet, eller om jeg tar en blåfarge. Time will show! :-)

Har også kjøpt inn garn til tovet teppe i 7 farger - likt det jeg strikket til Stine i koret. Denne gangen har jeg valgt Tove fra Sandnes, og jeg bruker de fargene som står i oppskriften. 30 ruter i glattstrikk. Så dette blir mer et vognteppe.
Mulig det over i Nepal også blir vognteppe, da det er 65% ull og 35% alpakka

Babyteppe

Endelig ferdig! :-)
Babyteppe til søster'n sin lille snupp som er ventet i juni.
Teppet er strikket i hvit Mandarin Petit, pinne nr 3
Rillekant rundt, deretter bjørnebærmønster (eller knoppmønster som noen også kaller det), deretter glattstrikk i midten. Der er det litt "liv" med å ha en vrangmaske på hver 7.rad med 9 masker mellom.

Det hele er avrundet med en heklet picot-kant

 Kommer nok til å ta et bedre bilde etterhvert - dette er kun tatt med mobilen! ;-)

søndag 9. januar 2011

Vin-nisse, lomme-tøfler og skjerf

Endelig - her kommer bilde av vin-nissen min! :-)

Det ble tre slike før jul - og da har jeg igjen èn selv. En ble gitt bort i bursdagsgave og en ble gitt bort som vertinnegave.
Dette er den første jeg strikket - den fikk litt kort skjegg.....
Disse er strikket av Fritidsgarnet (Sandnes)

Lommetøfler er også en "kjekt-å-ha" - og veldig greit å ha i veska. Det har blitt noen par av de. 2 er blitt gitt bort til vertinner, og jeg har et par selv.


Lite og lett - og tøyelig på foten! :-)
Disse er strikket av Lima (Drops)

Også var det skjerf da..... Pinne 15 og dobbel Eskimo fra Drops - vips - og du har et skjerf på null komma niks! Det ene er i svart og grå, mens det andre er i lilla og svart

søndag 2. januar 2011

Velkommen 2011!

Takk for det gamle - og velkommen 2011! Nå må jeg si at det er nytt år og nye muligheter!
Jeg går inn i det nye året som arbeidssøkende, da min nåværende jobb og stilling flyttes inn til Oslo - og jeg ikke er interessert i å bli en pendler..... Til det er jeg for glad i familien og fritiden min!

Men - vi satser på at det ordner seg for snille piker - og at jeg er en av dem - så skal jeg begynne året med blant annet å besøke NAV! :-)

Har brukt førjulstiden på nisser (vin-nisse), og romjula har blitt brukt til lommetøfler!
Bilder kommer etterhvert!