onsdag 8. desember 2010

Julekonsert - Vang kirke

Onsdag 1.desember var det duket for julekonsert. "Hanne og tre tenorer" i Vang kirke. Jeg var og så konserten i 2009 også, og jeg skal helt klart i vegen igjen neste år hvis de kommer da!
Litt moro å sitte som tilskuer, når Thomas Ruud og Nils Harald Sødal har væært med i RingsakerOperaen. Nils Harald var med på Tosca i 2008 som Mario Cavaradossi, mens Thomas var med på Den Glade Enke i 2009 og Hoffmanns eventyr i 2010 - da som selveste Hoffmann.
Hele konserten i Vang kirke er helt herlig!!!! Vakker lyssetting, vakker kirke, folkelige Hanne Krogh og de profesjonelle tenorene, de flinke musikerene og kammerkoret Viva!
Skal du se og oppleve bare en julekonsert - så er jeg ikke i tvil om hva du bør få med deg!

Det er vakker musikk som får hele deg til å virkelig NYTE nydelig sang - og tidvis er det ikke ett hår som ikke står!
Vi var tre jenter fra koret som dro sammen, Karen, Helle og meg, og når vi kom i kirka møtte vi på WEnche og Ole Peder. Når konserten var ferdig gikk vi opp og snakket med Thomas og Nils Harald, og vi fikk hilst og vekslet noen ord med selveste Hanne Krogh. Trivelig! :-)

Nils Harald Sødal, Hanne Krogh, Thomas Ruud og Marius Roth Christensen

Mot jul

Under RingsakerOperaens forestillinger i høst, "Hoffmanns eventyr", hadde vi damene litt fritid mellom de gangene vi skulle på scena, og fritiden gikk med til strikking.
Sitteunderlag x 4.
Har nå også fått vite at jeg skal bli tante, så jeg har begynt på et babyteppe i hvit Mandarin Petit. Det har riller, bjørnebærstrikk og glattstrikk med en og anna vrangmaske for å få litt mønster. Bilde kommer.
Har strikket et par skjerf i Eskimo og en tovet vin-nisse. Bilde kommer her også




Ut på tur - aldri sur