tirsdag 30. mars 2010

Gryteunderlag

Takket være de fine videoene på http://www.garnstudio.no/ har jeg fått til å strikke "bobler" - så da ble det gryteunderlag strikket i Drops Eskimo - deretter tovet. Så da gjenstår bare å prøve den! :-)
Før toving

Etter toving

Hekling - "bestemor-ruter"

Her har jeg begynt å hekle!!! :-)
Det er utrolig hvor mye en kan lære ved å se på de hjelpevideoene inne på http://www.garnstudio.no/! Her har jeg begynt å hekle bestemor-ruter. Jeg bruker Drops Paris og heklenål nr 5
Intensjonen her er å hekle mange - slik at jeg kan sy sammen til et babyteppe! Så får vi se hvor mange det blir i påsken! :-)

Puff Daddy

Her har jeg strikket en puff til søster'n og darlingen - en forsinket bursdagsgave (bedre sent enn aldri). Siden hun ville ha en som var lys grå, falt valget på Fritidsgarnet.
Her er det brukt 18 nøster Fritidsgarn og den er blitt fylt med 2 dundyner. (så nå håper jeg denne faller i smak...)

Puff - igjen

Her er en puff som jeg har strikket med 3 buner Järbo-garn, Raggi (dette inneholder 70% ull og 30% nylon) - bare for å prøve å strikke en puff som ikke bare inneholder ull.....
Dette er en Puff Daddy's Baby - så denne er strikket i perlestrikk og fylt med 2 dunputer

Puff Daddy - endelig bilde!

Så har jeg kommet meg litt til hektene igjen - og har omsider fått kjøpt fyll til Puff Daddy! Denne er strikket av Drops Ice, og jeg har brukt 18 nøster!

Her er Puff Daddy den som mørk brun, mens det er Puff Daddy's Baby som er i bakgrunnen.