søndag 27. desember 2009

Lue og pulsvanter



Her er det lue og pulsvanter til et par snupper. Strikket et sånn sett til Celine til jul (offhvite), og Geir Atle fikk ei slik lue til jul (svart).
Det hele begynte med at eldstemann skulle ha rød lue i julespillet på skola - og panikken begynte å bre seg torsdag (julespillet var fredag, så jeg var jo ute i gooood tid) - da jeg fant ut at vi ikke hadde rød lue, ei heller mor og far.... Så da ble Morgrethe redningen da jeg var ferdig på jobb. Nedom Grethe, handla et par bunter Drops Eskimo - og vips - så hadde eldstemann rød lue i "Spurvelurven".
Og siden denne var så grei å strikke - "datt" det selvsagt på noen til! :-))
Nå ser jeg egentlig bare frem til at butikkene skal åpne igjen i morgen, slik at jeg får reist ned til (Morgrethe) og handlet mere garn! :-))
Ja, jeg vet det går fort når en bruker tykt garn og tykke pinner, men jammen er det moro at det blir ferdig en gang også!

Tovet veske



Drops Alaska er benyttet her til en tovet veske til tantebarnet Celine

Lue og hals









Her har jeg strikket mere i Drops Eskimo. Lue og hals til min søster i "pølsemønster"

Sjal















Til jul strikket jeg et sjal til min mormor og et til min bestemor. Dette er garn fra Drops Eskimo, og sjalene er i perlestrikk.
Moro å strikke når garn og pinner er stort - så en merker at det går fremover! :-)

Vinholdere












































































































Dette er vinholdere som jeg har strikket og tovet av garnet "Fritidsgarn".

lørdag 26. desember 2009

Ny.....

Ja dette kan bli spennende..... Har akkurat laget meg en blogg...! Her kommer det nok noe strikking, tanker, ideér osv etterhvert!